F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

De tapijttegels waren binnen no time gelegd

headerDe tapijttegels waren binnen no time gelegd

 

Ik weet dat ik niet de meest georganiseerde persoon op deze planeet ben, en toch heb ik het op me genomen om een eigen huis te kopen in mijn eentje en dat ook nog eens eigenhandig te gaan opknappen. Ik weet het, het is een vrij ambitieus plan, zo in mijn eentje, maar het is wel precies wat ik wilde. Dit huis kon ik namelijk voor een redelijke prijs krijgen, er moest alleen nog wel het een en ander gebeuren. En zo komt het dat ik al maanden aan het klussen ben en de sleur er een beetje is ingeslagen. Op de een of andere manier ga je dan ook niet met dezelfde kracht en energie aan het werk als je voorheen deed en kun je zo dubbel veel tijd besteden aan het fiksen van je huis, omdat je er gewoon minder vaart in hebt gekregen. Ikzelf vond dat natuurlijk niet de allerbeste manier en daarom was ik aangenaam verrast dan enkele van mijn vrienden zichzelf uitnodigden het afgelopen weekend. Zij zagen me natuurlijk ook al die tijd al rommelen en bezig zijn, zonder dat daar nou echt concreet resultaat in ontwikkeld werd, zonder dat ik ze nou trots kon laten zien wat nu weer de staat van mijn huis was. En dus besloten ze allemaal maar eens mee te helpen, gewoon, omdat het mijn vrienden zijn. En wat een vrienden! Ik ben echt blij met de hulp, want zo zijn bijvoorbeeld ineens alle tapijttegels gelegd die ik al weken zou leggen maar waar ik maar nooit aan toekwam. Zo met z’n vijven waren de tapijttegels echt binnen een uurtje gelegd, en dat terwijl ik toch echt een heel grote woonkamer heb, kun je nagaan!