F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

De rolgordijnen die me aanspraken

standaard_smallDe rolgordijnen die me aanspraken

 

Mijn huis was nog wel aan een behoorlijke opknapbeurt toe, kan ik je in alle eerlijkheid wel zeggen. Soms gaat het gewoon een beetje zo, kom je er gewoon niet aan toe alles in een keer te fiksen – bij mij lijkt dat eigenlijk wel de standaard. Begrijp me niet verkeerd, ik ben een echte aanpakker als het erop aankomt. Toen ik in dit huis kwam te wonen heb ik bijvoorbeeld alle muren een nieuw likje verf gegeven en de klusjes die er nog lagen opgelost, bijvoorbeeld planken aan de muur gemaakt en al dat soort andere kleine dingen die altijd nog op stapel liggen als je ergens intrekt. Maar ik woon er nu toch alweer een paar jaar en er zijn altijd dingen waar je minder tevreden over bent natuurlijk en waarvan je denkt: die moet ik nog veranderen eigenlijk. Op een gegeven moment echter zié ik ze gewoonweg niet meer, loop ik er gewoon langs zonder dat het me nog opvalt. Een van de dingen waar ik me altijd wel enigszins aan stoorde waren de gordijnen hier in huis. De smaak van enkele jaren terug paste niet meer bij de stijl die ik nu in huis wil, ik vind ze veel te druk. Een vriend opperde waarom ik geen rolgordijnen nam eigenlijk? Ik kon niet met een passend antwoord komen eigenlijk, ik had er gewoon nooit zo over nagedacht. Me even realiserende wat dat voor verschil in mijn huis zou maken, kwam ik erop uit dat ik rolgordijnen toch eigenlijk wel heel passend voor mijn interieur vond en ben ik eens gaan rondkijken op het web. Daar vond ik ook nog eens de Bloc Out rolgordijnen, die mij in het bijzonder aanspraken. Ik zou zeggen: neem zelf ook eens een kijkje op deze site!