F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

De beste Makita bouwradio

slagboormachinesDe beste Makita bouwradio

Het is gewoon de waarheid, Makita heeft de beste bouwradio’s. Ik heb een eigen bedrijf in de bouw en ik koop alleen maar van Makita een bouwradio, dan weet ik gewoon zeker dat de radio het goed werkt. Natuurlijk heeft Makita nog veel meer spullen die ook perfect werken. Makita is gewoon een merk die eigenlijk alles wel goed doet, vind ik wel dat de bouwradio’s daar echt uitspringen. De klantenservice van Makita is ook super en je kunt altijd meteen terecht bij Makita. De andere bouw machines van Makita doen het ook uitstekend, eigenlijk hebben we alles wel van Makita, vooral de belangrijkste machines. Ik wil natuurlijk ook wel zekerheid van een merk dat het gewoon goed werkt en dat als er wat gebeurt er ook een goede garantie op zit. Makita heeft eigenlijk alles wel goed op orde. Ik ben wel heel blij dat er een merk is waar we in de bouw gewoon op kunnen vertrouwen, want dat vind ik wel belangrijk. Als we een grote klus hebben en ineens doet een machine het niet en we daardoor niet verder kunnen, is natuurlijk wel heel jammer. Bij Makita krijgen we ook meteen een leen machine mee terug, zodat we ook meteen verder kunnen. Ik vind dat het ook zo werkt, want het is gewoon heel belangrijk dat wij niet zonder machines komen te zitten en daarom vind ik het merk van Makita ook zo geweldig. Je krijgt zelfs als je bouwradio het niet meer doet een leen radio.