F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

De beste CV ketel bij Holland Warmte

Wij, Yan en Sophie wonen sinds een tijdje samen. Het huis dat wij hebben gekocht moest flink worden verbouwd en het koste erg veel geld maar dat wiste we natuurlijk al van te voren. Eenmaal aangekomen bij de CV ketel zagen we ook dat die moest worden vervangen. Zulke ketels zijn normaal erg duur maar een vriend van ons vertelde dat je een CV ketel voordelig kon kopen bij Holland Warmte. Hij heeft dat zelf ook gedaan dus ik vertrouwde het meteen. Ik heb een kijkje genomen op hun website en ik zag A-merken ketels staan voor een erg aantrekkelijke prijs.

intergas

Gekocht

Voor advies had ik opgebeld naar Holland Warmte want ik wou wel wat meer weten over het bedrijf en hun producten die ze leveren. Er werd me verteld dat ze meer als 50 jaar ervaring hebben en dat het een familiebedrijf is, het personeel word intern opgeleid tot een goede werknemer en zij weten dus hoe het eraan toe gaat binnen het bedrijf. De A-merken spraken me erg aan eveneens als de prijs die ik zou moeten betalen. Een werknemer is bij mij langs geweest om te kijken welke ketel voor mijn huis het beste zou zijn, het is een groot huis dus een grote ketel was ook nodig. Het bedrijf heeft twee dagen later de ketel geplaatst en ik heb een mooie en goede prijs betaald voor het product. Ik ben erg blij met het product en de service want wat ze doen, doen ze top. Zeer tevreden en aan iedereen aan te raden.

isense