F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

dakbedekking Arnhem is een aanrader

logo

dakkapelAl een aantal maanden zijn we druk bezig geweest met de verbouwing. Zo hebben we het interieur compleet vernieuwd en zijn we ook druk bezig geweest met de tuin. Aangezien ons dak ook erg slecht was, zijn we opzoek gegaan naar een bedrijf die hierin gespecialiseerd is. Op internet staan veel bedrijven. Echter sprong er een bedrijf uit toen we onder dakbedekking Arnhem zochten en dat is klusbedrijf kabalt. Het bedrijf is allround en daarnaast staan er op internet super veel recensies over het bedrijf in positieve zin. Ik heb vervolgens contact opgenomen en gevraagd of ze zo snel mogelijk langs konden komen. Telefonisch werd ik erg prettig te woord gestaan.

Uitstekende servicedakbedekking

De volgende dag kwam het bedrijf al langs om te kijken wat er precies nodig is aan materiaal en hoelang het zou duren. Zo kregen wij precies een inzicht van de kosten en dat viel gelukkig reuze mee. Toen ze aan de slag gingen kon je duidelijk zien dat ze weten waar ze mee bezig zijn. Alles wordt goed afgewerkt en ze zijn ook super klantvriendelijk. Het is daarom in mijn ogen ook echt een aanrader om klusbedrijf kabalt in te huren bij soortgelijke projecten. Naast dakbedekking Arnhem doen ze ook schilderwerk en kozijnen.

Op de website vindt je meer informatie over het bedrijf. Zo worden de diensten goed en uitgebreid uitgelegd. Indien je vragen hebt kan je te allen tijde contact opnemen met het bedrijf. Telefonisch en via de mail.