F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Buitenzwembaden zijn een echte aanrader!

Nieuw Atlantis

Al vanaf mijn kindertijd heb ik een hobby. Deze hobby is zwemmen ik vind het heerlijk om rustig baantjes te trekken. Helaas is het dichts bijzijnde zwembad een aardig eindje rijden. Dit was voor mij de reden om een zwembad te gaan laten bouwen. Ik wilde namelijk dagelijks kunnen zwemmen zonder een eind te moeten rijden. Zodoende nam ik een kijkje op het internet. Via het internet kwam ik terecht bij de weblink buitenzwembaden. Via de link buitenzwembaden kwam ik terecht op de website van Nieuw Atlantis. In het assortiment van Nieuw Atlantis kon ik uit vele verschillende zwembaden kiezen. Ook waren de prijzen in verhouding met de andere aanbieders stukken voordeliger. Dat terwijl Nieuw Atlantis volgens recensies ook geweldige kwaliteit levert. Uiteindelijk ben ik dan ook contact op gaan nemen met dit bedrijf. Van het een kwam dan ook het ander!

Buitenzwembaden

Een top aankoop!

Op aanraadde van Nieuw Atlantis ben ik een starline zwembad gaan laten bouwen. Gelukkig is dit project dan ook zeer goed afgelopen. Het was een aardige investering maar ik heb nu ook wat. Achteraf is het een top aankoop gebleken. Ik maak er dagelijks gebruik van en ik kan dagelijks mijn hobby uitvoeren. Het enigste wat ik hoef te doen is een zwembroek aan te trekken en naar mijn achtertuin te lopen, dat is natuurlijk geweldig!

Binnenzwembaden