F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Boxspring

boxspring_viborg_vlak

 

Bent u op zoek naar een nieuw bed, dan zou ik zeker eens een kijkje gaan nemen bij dit bedrijf. Een poosje geleden heb ik hier mijn nieuwe boxspring gekocht en ik ben uiterst tevreden over de service die mij is geboden en over de kwaliteit van het product. Zelf heb ik een nieuw tweepersoons boxspring gekocht. Het is een hoge boxspring, me t een gemakkelijke instap.

Als je bij dit bedrijf een boxspring koopt wordt je geholpen vanaf het begin tot het eind. Een boxspring bestaat uit veel verschillende mogelijkheden. Als je voor een nieuw bed kijkt, wil je hier toch ook wel het uiterste uit kunnen halen. Een mooi bed met een uniek slaapcomfort zijn de kernwaarden die binnen deze winkel centraal staan. De service is dan ook echt top tijdens en na het uitkiezen van de boxspring.

Je wordt tijdens het uitkiezen goed geholpen, doordat ze kijken naar je lig houding en naar je gewenste slaapcomfort. Een combinatie van deze punten moet uitkomen tot het beste slaapcomfort dan een boxspring je kan bieden. Je kunt daarbij ook kiezen of je voor een standaard boxspring gaat of voor een elektrisch verstelbare boxspring, ook al staan beide keuzes garant voor een goed nachtrust.maandknaller-verona

Naast het bepalen van de slaapcomfort, kun je ook zelf het design bepalen. Bij de keuze uit het design, kun je kiezen uit veel verschillende soorten modellen en stoffen. Daarnaast heb je ook de keus of je een hoofd en/of voetenbord toe wilt voegen op het bed.

Ik ben zeer tevreden over de services die zijn verleend en over de boxspring zelf. Bent u op zoek naar een nieuwe boxspring, neem hier dan zeker even een kijkje.