F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

De basis voor een mooi tuinontwerp ligt in Amersfoort

Lastig hè, een nieuwe tuin ontwerpen! Er komt veel meet- en denkwerk bij kijken, plus een flinke dosis creativiteit. Beschik jij daar niet over? Schakel dan een professional in voor je tuinontwerp, zoals Van Engelenhoving Bestrating uit Amersfoort. De hoveniers van Van Engelenhoven zijn creatief, deskundig en begrijpen welke kant jij op wilt met je tuin. Klaar voor een nieuw tuinontwerp?

Vraag een offerte aan voor een tuinontwerp

Variatie in tuinontwerp

Nieuwe tuin, nieuwe mogelijkheden! Wil je bijvoorbeeld eens een vijver in de tuin, of een groot loungeterras? En welke stijl moet je tuin krijgen? Denk aan een nostalgische of formele tuin, een landelijke stijl, een zakelijk ontwerp of een duurzame tuin met veel natuurlijke elementen. Van Engelenhoven Bestrating uit Amersfoort maakt verschillende soorten tuinontwerpen, variërend van tuinen met strakke lijnen tot ontwerpen met veel ronde vormen. Ook spelen de ontwerpers met hoogteverschillen, diepte-effecten en de invloed van kleur. Uiteraard bespreken ze iedere mogelijkheid eerst met jou zodat je samen tot het perfecte resultaat komt.

Beplanting en verlichting

Met een tuinontwerp alleen ben je er nog niet. Want hoe zit het met de bloemen en planten in de tuin? Je wilt natuurlijk dat die goed in het geheel passen. Beplanting kan bijvoorbeeld in de vorm van hagen, bomen, borders of pergola’s. Ook voor de beplanting kan van Engelenhoven Bestrating een prachtig ontwerp maken. Daarnaast wordt de verlichting nog wel eens vergeten in een tuinontwerp. Zonde! Verschillende spots en lampen maken het juist mogelijk om accenten aan te brengen in de tuin. Het hoveniersbedrijf uit Amersfoort weet er alles van, en geeft je in een verlichtingsplan het best mogelijke advies.

Tuinontwerp door een hoveniersbedrijf uit Amersfoort.

Tuinontwerp door de hovenier uit Amersfoort

Voor ieder tuinontwerp volgt de hovenier Van Engelenhoven Bestrating een vaste routine. De eerste stap is een oriënterend gesprek bij je thuis, waar jullie samen de wensen en mogelijkheden voor het tuinontwerp doornemen. De tuin wordt ingemeten en je krijgt een eerste advies. Dan volgt een schets of voorlopig ontwerp, waarin jouw wensen zijn verwerkt. Is het niet helemaal naar wens? Dan is er nog ruimte voor wijzigingen, net zo lang tot het ontwerp naar je zin is. Je feedback wordt verwerkt in een definitief ontwerp dat Van Engelenhoven Bestrating tot in detail uitwerkt.

Maak een afspraak voor tuinontwerp