F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Alarmsysteem voor nieuw huis

credexlogoWij zijn een aantal weken geleden verhuist naar een nieuwe stad. We wonen wel in een mooie buurt alleen is er door onze buurt bewoners welk aangeraden om een alarmsysteem in huis te nemen, omdat er wel vaker wordt ingebroken in de wijk.

In het begin wilde wij er niet aan geloven, Maar het was wel noodzakelijk aangezien er een paar huizen verder op werd ingebroken toen zij een weekend je weg waren. Aangezien zij weg waren, en zij geen alarmsysteem hadden merkte niemand dat er werd ingebroken bij hen. Wij gaan dus een alarmsysteem van credex alarmsysteem nemen. ook nemen we beveiliging camera’s want stel er word ingebroken kunnen we nog altijd de beveiliging camera’s bekijken. Bij de mensen bij wie er is ingebroken, hebben ze echt alles overhoop gehaald, toen ik er langs ging vertelde de vrouw dat echt alles op de grond lag en dat al hun dure elektronica gestolen is en dat de kluis die ze boven hadden ook meegenomen is. In die kluis zaten echt hele dure sieraden in en ook een hoop geld.

De inbrekers hebben echt alles doorzocht, en overhoop gehaald ik blijf het maar zegen Niet normaal gewoon. Stel zij hadden toch wel beveiliging camera’s dan hadden de politie de dader op kunnen sporen maar die hadden zij helaas niet, en zij hebben ook geen sporen achter gelaten. Om dit allemaal te voorkomen, nemen wij dus een alarmsysteem.

Aangezien wij best vaak op vakantie gaan, is het wel belangrijk dat wij dit doen, want stel de inbrekers weten dat wij vaak weg zijn, wij natuurlijk de volgende. door wat er met die mensen is gebeurt kan echt iedereen aanraden om een alarmsysteem te nemen, het is echt een goede investering. beter geld uitgeven om te voorkomen dat je meer geld verliest dan meer geld verliezen om je een keer geen geld wilde uitgeven.