F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Zeer goede slotenmaker nabij Rotterdam zuid

slotenmaker Rotterdam zuid

De Keyexpert, is een zeer ervaren slotenmaker nabij Rotterdam zuid en is 24 uur per dag bereikbaar. Het feit dat dit bedrijf 24 uur per dag te bereiken is, was een hele geruststelling voor ons. Voor een tijd terug ware wij een weekend weg geweest en kwamen wij laat op de zondagavond thuis. Er ging een grote schrok door ons heen toen wij bij binnenkomst merkten dat iemand ons voor was geweest. Echt alles was overhoop gehaald, er was geen kast overgeslagen. In de periode dat wij aan het genieten waren van een heel gezellig weekend, hebben dieven ons huis overhoop gehaald.  slotenmaker Rotterdam zuid

Snelle service van de slotenmaker nabij Rotterdam zuid

Meteen de politie gebeld en de slotenmaker nabij Rotterdam zuid. Want de dieven hadden een raam opengebroken om naar binnen te komen. Gelukkig waren er maar een paar kleine dingen gestolen, maar het ergste was de rommel en het idee dat er een vreemde in huis was geweest. 

Inmiddels zijn wij van de schrik bekomen. De Keyexpert heeft ons bijzonder goed geholpen door overal nieuwe sloten in te zetten. Een dag later zijn zij terug gekomen en hebben ons op de hoogte gebracht op het gebied van  inbraakpreventie, wat geheel gratis en vrijblijvend was.