F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Wat ben ik blij met gordijnstof online kopen

Elk jaar is het een vast ritueel dat we onze woning van top tot teen helemaal schoon maken. We slaan dan werkelijk niets over, alles wordt helemaal afgesopt, en goed met de stofzuiger schoon gemaakt, zelfs de gordijnen die door het hele huis hangen krijgen een grondige beurt. Normaal breng ik alle gordijnen naar de stomerij, maar omdat dit een erge dure bedoeling is besloot ik ze deze keer zelf te wassen. Ik heb een zeer grote wasmachine dus dat zal het probleem niet zijn. Ik ben maar met de kleinere gordijnen begonnen, paste er meteen vier in één was, scheelde weer. Maar wat een schrik toen ik nadat het programma de gordijnen uit de was ging halen, ze waren gekrompen! Wat een ellende, had ik ze toch maar naar de stomerij gebracht. De gordijnen waren echt niet meer te gebruiken, dan maar op zoek naar nieuwe gordijnen. Via de internet site van gordijnstof online zag ik mooie stoffen waar ik zelf gordijnen van kon maken, en als ik toch bezig ben dan maar voor het hele huis. Gelukkig ben ik wel zo handig om zelf gordijnen te maken, had dit al eerder gedaan. Het is wel erg makkelijk om gordijnstof online te kopen, hierdoor hoef ik niet meer de deur uit, en kan ik ondertussen verder met de grote schoonmaak. mad-009a

Mooie kwaliteit

Ondanks mijn domme actie ben ik zo blij met de nieuwe gordijnen die nu voor mijn ramen pronken. Het heeft me wel wat extra werk gegeven, maar dan heb je ook wat. mad-007a