F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Tuinplantenwinkel is echt een aanrader

Tuinplantenwinkel

TuinplantenwinkelEen tijdje geleden heb ik voor het eerst een bestelling geplaatst bij Tuinplantenwinkel. Tot voor kort heb ik altijd in een flat gewoond en daar is het hebben van groen natuurlijk niet heel erg handig. Binnen had ik vaak wel mooie bloemen staan, maar daar bleef het ook wel bij. Ik weet nog heel goed dat ik vroeger bij mijn ouders buiten stond en echt kon genieten van alle mooie natuur om mij heen. Toen ik mijn huidige vriend tegenkwam, bleek hij hier ook onwijs van te houden. Inmiddels zijn wij samen gaan wonen en hebben wij er bewust voor gekozen om een flink perceel erbij te nemen. Dit was voor ons wel echt een vereiste, want anders zouden wij nog niets kunnen met onze groene vingers. Toen de aankoop helemaal rond was, ben ik mij eerst gaan richten op het interieur. Dit had op dat moment de prioriteit, maar ik keek er veel meer naar uit om buiten aan de slag te gaan. Toen dit moment eindelijk zover was, heb ik heel wat bezoeken gebracht aan verschillende tuincentra. Hier kon ik alleen niet vinden wat ik graag wilde.

Geslaagd bij de Tuinplantenwinkel

Tuinplantenwinkel

Via een tip van een vriendin ben ik zo uiteindelijk bij Tuinplantenwinkel terecht gekomen. Zij had hier hele goede ervaringen mee en wist toevallig dat zij een bepaalde soort die ik wilde in hun assortiment hadden. Toen ik ging kijken, zag ik nog veel meer dingen die ik graag wilde hebben. Natuurlijk heb ik even overleg gehad met mijn partner en daarna heb ik de aankoop voltooid. De bezorging was ongelofelijk snel en voor ik het wist kon ik aan de slag. Inmiddels hoef ik alleen nog maar een heg aan te schaffen en dan is het vrijwel helemaal af. Het eindresultaat is nog mooier dan ik had verwacht.