F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Terras windschermen goedkoop en degelijk!

1

Welkom beste lezers, ik heb laatst iets nieuws gekocht voor bij mij in de tuin. Het gaat namelijk over Terras windschermen, je zult je vast afvragen wat dit precies is. Nou dat zal ik even in het kort toelichten. Dit zijn schermen die je bijvoorbeeld aan zee ziet bij terrassen. Het hoofd doel van deze schermen is je een beetje beschutting geven voor de wind bijvoorbeeld. Maar de laatste tijd worden ze ook steeds meer gezien als een meubel. Dit komt doordat het gewoon heel mooi en strak staat, je kan er zelfs wat op laten bedrukken als bedrijf zijnde.

Een heel mooi product!2

Ik zag dit zelf een week geleden bij een vriend van mij. We hadden namelijk een etentje bij hem thuis en we hadden zin om naar buiten te gaan aangezien het best warm was. Toen wij naar buiten liepen merkte we helaas wel dat het best hard waaide. Maar mijn vriend zei dat we ons geen zorgen hoefde te maken aangezien hij dus beschikking had over Terras windschermen. Dit was ook meteen de eerste keer dat ik deze schermen dus tegen kwam bij iemand in de tuin. Zodoende ben ik een beetje gaan kijken waar je de schermen zou kunnen bestellen en hoeveel het ongeveer zou gaan kosten!

Een mooie uitkomst.

Ik kwam terecht op de website van Xterior. Hier bleken de schermen op te staan in verschillende soorten en maten. En dit allemaal voor een hele mooie prijs, ik besloot zelf dus ook meteen te bestellen en heb ze nu in de tuin staan!3