F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Tafels op maat voor kinderen met een lichamelijke beperking?

tafelSteeds meer basisscholen hebben in hun lokalen tafels op maat. Dit komt niet alleen door de lengte verschillen van leerlingen. Ook kan het voorkomen dat er een leerling in de klas zit met een lichamelijke beperking. Wanneer diegene dan in een rolstoel zit is een verstelbare tafel wenselijk. Maatwerk Kindermeubilair produceert dan ook meubelen op maat. Dit zowel voor zakelijke gebruikers zoals scholen als voor particulieren. Dus ken jij in jouw omgeving iemand met een lichamelijk beperking waarvan jij denkt dat zij ook een tafel of stoel op maat kunnen gebruiken? Verwijs diegene dan door naar kindermeubilair.nl. Zij zullen er dan ook alles aan doen om dat kind comfortabel aan een tafel te laten zitten. Dit niet alleen om te spelen, maar later ook als zij moeten gaan studeren.

Waar staat Maatwerk voor

maatwerkDeze firma heeft aspecten als kwaliteit en diversiteit hoog in het vaandel staan. Dit zie je ook terug aan de recensies die zij gekregen hebben. Voorgaande klanten zijn allemaal tevreden over zowel de service als product. Men kunt hier dan ook een lange levensduur verwachten als het gaat om de aanschaf van meubiliar. Wanneer je hier tafels op maat besteld ben je dus verzekerd van top kwaliteit. Omdat je hier zelf de mogelijkheid hebt om wensen door te geven, dit omtrent:

  • Tafelbladen.
  • Blad hoek.
  • Kleur.
  • Buik uitsparing.
  • Tafel frame.
  • Ladenblok.

Een kind met een beperking wil natuurlijk ook graag leren lezen en schrijven of gewoon lekker kunnen tekenen. Vandaar dat het belangrijk is dat zij dit doen met een juiste houding! Dus laat je informeren over de mogelijkheden van de producten van kindermeubilair.nl.

tafels op maat