F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Sleutelkluis voor binnen of buiten

puck-keysafe-sleutelkluis

Een sleutelkluis(je) is tegenwoordig erg populair. Een sleutelkluis of ook wel sleutelkast voor binnen bestaat al langer in het bedrijfsleven. Maar een sleutelkluis voor buiten is de afgelopen jaren steeds populairder geworden, zowel onder particulieren maar ook in de thuiszorg.

Sleutelkluis voor binnen

Een sleutelkluis voor binnen is erg handig wanneer je sleutels moet opbergen in grote getalen. Denk bijvoorbeeld aan een garage die autosleutels moet bewaren van alle auto’s die in de garage staan, het is dan handig dat deze sleutels veilig bewaard worden. Sleutelkluizen voor binnen zijn beschikbaar van 10 tot 500 sleutels. Je kan kiezen voor een sleutelkluis die te openen is met een slot of door middel van een elektronisch codeslot.

Sleutelkluis voor buiten

Een sleutelkluisje voor buiten is erg handig wanneer je bijvoorbeeld liever geen sleutel mee geeft aan je kinderen, op deze manier kunnen ze na school toch naar binnen. Ook is het handig als je zelf nogal vaak je sleutels kwijt raakt, stop ze gewoon in een sleutelkluisje naast je deur. Sleutelkluisjes hebben helaas wel het gevaar dat ze makkelijk open te breken zijn, maar gelukkig is er ook een sleutelkluis beschikbaar voor buiten met een SKG politiekeurmerk. Het gaat om de Puck Keysafe die niet open te breken is door een stevige RVS constructie.

Hopelijk hebben we je met deze blog wat meer duidelijkheid gegeven over de verschillen tussen en sleutelkluis voor binnen en buiten.