F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Opzoek naar een aankoopmakelaar in Dordrecht

Sinds enkele dagen zijn wij druk bezig om een aankoopmakelaar in Dordrecht te vinden. Dit nadat wij een schitterende woning hebben gevonden. Echter is het wel zo dat de makelaar van het huis niet bepaald meewerkt om de prijs wat lager te krijgen. Zodoende zijn wij hier naar op zoek gegaan.

Wij hebben namelijk voor enkele maanden terug het besluit genomen om naar deze stad te verhuizen. Pas als je intensief gaat zoeken naar een woning, dan kom je erachter dat de keuze enorm is. Ook in de prijsklasse kun je het zo gek nog niet bedenken of het is mogelijk. Hierdoor zijn wij er eens goed voor gaan zitten om een woning te vinden. Gezellig met een wijntje aan de grote tafel gaan zitten met de laptop voor onze neus. Hier hebben wij al vrij snel een schitterende woning gevonden, echter is de makelaar niet bepaald geliefd bij ons. Meerdere malen hebben wij een woning willen kopen bij dit bedrijf. Helaas kregen wij steeds te horen dat er iemand was overboden en dat dit net buiten ons budget was. Jammer maar dan gaat het gewoon over.

Eindelijk gevonden

Doordat wij een aankoopmakelaar in Dordrecht hebben ingeschakeld hopen wij hier snel uit te kunnen komen. Makelaars onder mekaar beschikken over de juiste kennis en ervaring op dit gebied. Hierdoor kunnen zij een ieder goed van dienst zijn.