F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Inbouwspots kunnen overal in huis

inbouwspots

Met inbouwspots zorg je voor moderne en elegante verlichting in iedere ruimte. Of je nu simpelweg licht in de kamer nodig hebt of iets letterlijk in de spotlights wil zetten: het kan met inbouwspots. Inbouwspots nemen weinig ruimte in, juist omdat ze ingebouwd zitten. Inbouwspots hebben allerlei mogelijkheden in de kleur van de lichtbron, of ze dimbaar zijn en of ze kunnen kantelen. Zo zijn er altijd inbouwspots te vinden die bij jouw ideeën passen. Je kunt ze online vinden via deze website en direct bestellen. Dan heb je ze vaak morgen al in huis. 

Duurzaam en energiezuinig

LED inbouwspots zijn heel voordelig in wat ze teruggeven. Behalve verlichting, hebben inbouwspots namelijk een levensduur van maar liefst 15 jaar. Bovendien zijn ze energiezuiniger dan andere spots, waardoor je zo’n 10 euro per jaar kunt besparen op slechts één LED inbouwspot. Met deze duurzame LED inbouwspots kun je dus goed zijn voor jezelf en de wereld. Er zijn zwarte, witte en zilverkleurige inbouwspots met verschillende afmetingen en opties voor de kleur van de verlichting. Er zijn zelfs inbouwspots waar je gekleurde verlichting bij kunt instellen. 

inbouwspots

Waar je op moet letten met inbouwspots voor vochtige ruimtes

Wie inbouwspots overweegt voor in de badkamer of andere vochtige ruimtes, moet letten op de IP-waarde van de spots. Dit geldt eigenlijk voor alle verlichting. De IP-waarde geeft de water- en stofdichtheid van de lampen aan. Hoe hoger die waarde, hoe beter je lampen overal tegen kunnen. Met een IP-65 kunnen je inbouwspots overal tegen. Wanneer de IP-waarde 44 is, houdt dit spatwaterdicht in. Dit is mogelijk voor je badkamer zolang er geen directe aanraking met veel water is. Voor minder moet je eigenlijk niet willen gaan in je vochtige ruimtes.