F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Ik koos voor verlichtingsadvies

inlicht 3

Ik moest nieuwe lampen hebben in huis en ik wilde graag een open sfeer creëren. Ik wist niet hoe ik dat moest doen dus ik koos ervoor om verlichtingsadvies te vragen bij Inlicht. Dit is een lampen winkel waar ze erg mooie lampen verkopen en waar ze dus ook verlichtingsadvies geven. Ik was hier erg blij mee aangezien ik niet goed wist wat ik nou moest doen met de verlichting.

inlicht 2

Erg mooi geworden

Het is erg mooi geworden en ik ben dan ook erg blij dat ik het gedaan heb. Ik krijg van veel vrienden complimenten over de verschillende soorten lichten die in mijn huis zijn en de mooie balans en overloop hierin. Ik vind het zeker een mooi resultaat en ik ben er dan ook erg blij mee. Het is een natuurlijk licht geworden dat het zonlicht op kunstmatige wijze ondersteunt waardoor het niet nep lijkt, of op TL-licht. Ik ben zeker erg trots op het eindresultaat en vind het echt een aanrader. Ik denk zeker dat het een goed idee is wanneer je niet goed weet wat je moet doen met de belichting maar wel een idee hebt over hoe het er uiteindelijk uit moet komen te zien. Ik raad zeker aan iedereen aan om ook eens advies te vragen over verlichting, het kan een onwijs groot verschil maken. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met INlicht. Ik weet zeker dat je er geen moment spijt van gaat krijgen!

inlicht 1