F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Hoveniersbedrijf Alphen aan den Rijn

Ik ben al een lange tijd op zoek naar een goede hoveniersbedrijf Alphen aan den Rijn en omstreken, hopelijk kunnen hun onze klus klaren! Onze tuin is namelijk een grote attractie wat betreft bomen en planten, dit willen we graag omgooien naar een tuin waar je tot rust kan komen. Doordat wij er zelf niet genoeg tijd voor hebben om het te realiseren ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die dit wel kan! Tijdens mijn zoektocht op het internet ben ik dan ook terecht gekomen op de website van hoveniersbedrijf Roy Schouten. Hun staan bekend in een weide omgeving dat er wel degelijk gewerkt kan worden met kwaliteit. logo

Goede service

Tijdens ons telefonisch contact met dit bedrijf is mij in ieder geval duidelijk geworden dat er gewerkt wordt met kwaliteit, precies zoals wij het willen! Wij hebben er dan ook voor gekozen om bij hun klant te worden om alles voor mekaar te krijgen. Al met al heeft het twee dagen geduurd voordat wij akkoord hebben gegeven en hun bij ons aan de slag zijn gegaan. Ik ben dan ook erg tevreden over het feit dat ik op het internet gezocht heb naar hoveniersbedrijf Alphen aan den Rijn, was anders nooit bij hun terecht gekomen.20140527_112100_resized-kopie-300x225