F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Housing Eindhoven voor nieuw project

corporate-houseing-logoHousing Eindhoven voor nieuw project

 

Drie jaar geleden ben ik begonnen met werken in het buitenland. Via het bedrijf kon ik vier jaar in Tokyo werken, een te gekke kans die ik met beide handen aangreep. Het werk is veelzijdig en het leven in Tokyo is geweldig. Ik heb het er erg naar mijn zin, in het begin natuurlijk even wennen, maar al gauw leerde ik de cultuur kennen en was het ook echt een beleving. Dit jaar moet ik vier maanden terug naar Nederland om een project af te ronden, omdat ik geen woonadres meer heb zocht ik naar Housing Eindhoven, de stad waar het bedrijf gevestigd is. Door Housing Eindhoven kwam ik bij een geschikt appartement waar ik vier maanden kon verblijven. Het zag er erg goed uit en ik voelde mij bij binnenkomst al gelijk thuis. Ik was het weekend voor het project al aangekomen bij de Housing Eindhoven. Eenmaal alles even gevestigd, ben ik gelijk naar familie gegaan. Die had ik zeker twee jaar al niet meer gezien, dus dit was erg bijzonder. Vooral mijn moeder vond het fijn dat ik weer vier maanden terug was, dit heb ik ook wel geweten, ik moest wekelijks verplicht langs komen om te eten. Totaal niet erg natuurlijk, maar je merkt wel hoe erg onze werelden verschillen. Mijn leven is snel, en het buitenland is niet vreemd voor mij. Mijn moeder vind de stad al een belevenis, ze woont in een dorpje naast Eindhoven.