F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Het makkelijke van de spanplafonds.

plafonds_en_wanden_keuze_barrisolHet makkelijke van de spanplafonds.

Ik had het nooit gedacht dat het zo makkelijk kon zijn om er gewoon spanplafonds in te plaatsen zonder dat ik er veel moeite voor moet doen of omdat het me teveel geld gaat kosten. Met de spanplafonds zorg ik er wel voor dat alle ruimtes die ik heb bekleed ermee het ook echt super mooie ruimtes zijn geworden waar ik met een gerust hart kan werken zonder dat ik me zorgen moet maken dat de kwaliteit van de spanplafonds achteruit zijn gegaan of omdat het niet is geworden wat ik er zelf van had verwacht. Met de spanplafonds kan ik zelf de vormen bepalen die ik er in wil hebben maar doordat hun veel ervaring ermee hebben kunnen ze er wel voor zorgen dat ongeacht welke hoek ik erin wil hebben hun het ook kunnen maken en dat scheelt een hoop stress en gezeur. Het mooie ervan is dat ze binnen een paar dagen klaar waren met de spanplafonds en ik gewoon gemakkelijk door kon gaan met het werk zonder dat ik last had van het werken van hun of dat ik bij hun in de weg zat want dat wou ik absoluut voorkomen. Dankzij de spanplafonds heb ik er wel voor gezorgd dat de ruimte die ik ermee wou bekleden het ook echt super mooie ruimtes zijn geworden zonder scheuren of dat het niet zit zoals ik het hebben wou. Dankzij hun vele ervaringen en snelle werk heb ik ook snel door kunnen werken en tussen door de spanplafonds kunnen bewonderen.