F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Gerecycled teak salontafel koop je hier!

teak salontafel

Voor onze planeetteak salontafel

De aankoop van onze nieuwe teak salontafel is er eentje waar ik heel erg blij mee ben. Zelf ben ik erg bezig met duurzaam leven. Dit doe ik zowel op het gebied van kleding als meubilair als eten. Als je op zoek gaat naar duurzame materialen kom je al snel uit op gerecycled materiaal of bijvoorbeeld kurk. Nu is dit laatste wel een hele goede optie, maar zelf vind ik het niet erg mooi. Daarom ging ik op zoek naar iets wat hergebruikt is en daardoor verspilling tegengaat. Toen kwam ik na eventjes zoeken uit bij De Teakhoeve. Zij maken in Indonesië mooie meubels van deze hergebruikte houtsoort. Doordat zij alles zelf maken, kun je ook precies laten maken wat bij jouw smaak past. Zelf heb ik dit niet gedaan, want ik vond hetgeen wat ik op de site zag al perfect. Gelukkig hadden ze deze in voorraad en kon ik hem direct ophalen in Kaatsheuvel waar ze een winkel hebben.

Ter infoteak salontafel

Ze verkopen nog meer dan alleen een teak salontafel, bijvoorbeeld ook bureau’s, kasten, bedden en eettafels. Je kunt online bestellen of in de showroom. Betalen kun je gemakkelijk doen via iDeal, per overboeking, contant of pinnen. Het is ook leuk om iemand hier een cadeaubon van te geven als je weet dat zij hier interesse in hebben. Zelf ga ik dit zeker in gedachten houden voor komende verjaardagen of als iemand gaat verhuizen. Om te zien wat ze allemaal in hun assortiment hebben, moet je zeker een kijkje nemen online!