F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Eigen sfeer creeren met Leolux

leolux-faya-lobi_760_378Eigen sfeer creeren met Leolux

Nu mijn partner en ik gescheiden zijn, merken we beiden dat we er moeite hebben alles weer op te bouwen, zo zonder elkaar. De valkuil is al snel dat je je gevoelens weer de overhand laat nemen en niet meer redelijk kan denken. Wij zijn met een reden uit elkaar gegaan, wat ervoor zorgt dat wij niet meer met en bij elkaar kunnen zijn. Het kán gewoon niet langer zo, we lijden er beiden onder. Maar het is zo vreselijk verleidelijk elkaar weer op te zoeken, omdat het niet wegneemt dat het gevoel er nog steeds wel is. De liefde tussen ons beiden is niet opgehouden, ondanks dat we maar al te goed weten dat een relatie tussen ons beiden niet werkt. Dat is moeilijk. Maar er zitten ook hele positieve dingen aan weer je eigen plekje vinden – letterlijk en figuurlijk. Ik ben blij niet langer in het gat te zitten, in de spanning van ons vorige huis. Ik ben erg blij dat hij daar is blijven wonen en dat ik verhuisd ben, naar een prachtige nieuwe woning. Eindelijk kan ik het helemaal naar m’n eigen zin inrichten, kan ik eindelijk die meubels van Leolux waar ik al jaren een oogje op heb. In ons vorige huis was er geen noodzaak toe, maar nu ben ik flink wezen shoppen voor Leolux, ik moet hier toch mijn eigen sfeer zien te creeren. Zo bouw je toch stapje voor stapje weer je eigen leven op.