F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Een Sanitair Online hangtoilet is echt design

31De schone dingen des levens – daar waar wij al over repten toen we dit blog opzetten – dat zit ‘m natuurlijk ook in andere dingen. Wijzelf denken dan misschien automatisch aan een stoel van Charles en Ray Eames of een lamp van Castiglione, maar je kunt het natuurlijk ook over een heel andere boeg gooien, de boeg van de hygiëne. Immers, waar behoort het eigenlijk schoner te zijn dan waar elders in huis – juist, op het kleinste kamertje.

Het kleinste kamertje staat vol met design

7Ons kleinste kamertje is bij uitstek een ruimte geworden met aandacht voor design, te beginnen bij de bijzondere toiletpot die we uitgekozen hebben. We hebben een Sanitair Online hangtoilet van het type Laufen Alessi One. Het betreft een diepspoel variant, een die echt heel mooi is vormgegeven. Als je op details let zoals wij dit doen dan wil je niet met een reguliere toiletpot aan komen zetten namelijk. Dit design is werkelijk opvallend, het lijkt echt een druppel die hangt in de ruimte, een uitzonderlijke toiletpot die de gehele ruimte een eigen sfeer weet te geven. De ruimte hebben we afgemaakt met het toevoegen van een bijzondere lamp, die vanaf het plafond naar beneden hangt en een heel strakke spiegel en fonteintje. Het is een kamer geworden waar we met recht trots op kunnen zijn.

68Een tip van onze kant zou dan ook zijn goed aandacht te besteden aan je toilet. Een hangend toilet heeft echt hygiënische voordelen, zeker wat betreft het schoonmaken ervan. Bovendien is een Sanitair Online hangtoilet ook in die zin voordelig, omdat de prijs écht meezit. Wij betaalden er geen ruim 1450 euro voor de toiletpot maar zeshonderd euro minder dan dat – wat een enorme besparing!