F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Een klusbedrijf uit Utrecht

Nadat wij eerst zelf aan de verbouwing van ons huis waren begonnen, hebben wij dit al snel aan het klusbedrijf Utrecht gegeven. Zo kregen wij het allemaal niet voor elkaar om op korte termijn onze wensen uit te voeren. Onze planning was ongeveer een maand, maar daar waren wij nu al ruimschoots over heen. Daarom hebben wij besloten om hulp van een professioneel bedrijf in te schakelen en maar goed ook. De dingen die wij hadden gedaan waren volgens De Ridder Repair alles behalve goed. Het was zelfs gevaarlijk om in ons huis te zitten.

Geweldig resultaat

Wij waren namelijk bezig om een nieuwe trap te plaatsen en maar goed ook dat wij er de hulp van het klusbedrijf Utrecht erbij hadden gehaald, anders waren er misschien ongelukken gebeurd.

Wat ons binnen een maand nog niet was gelukt, had dit bedrijf al binnen een week gedaan. Behalve dat het nu allemaal volgens de juiste richtlijnen is gemaakt, hoeven wij ons geen zorgen meer te maken om met trap en al naar beneden te vallen.

Tegenwoordig wanneer wij weer iets aan ons huis willen verbouwen bellen wij wel naar De Ridder Repair. Zo weten wij zeker dat het karwei vakkundig en snel wordt gemaakt.