F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Een jacuzzi huren is ideaal

headjacuzii

Vorig weekend heb ik mijn vriendin verrast met een lekker dagje relaxen. Eerst wilde ik haar meenemen naar een wellness centrum maar ik heb er uiteindelijk voor gekozen om zelf een jacuzzi te huren. Bij een bedrijf uit Barneveld kan je voor maar € 75 drie dagen lang een jacuzzi huren. We hebben de jacuzzi lekker buiten in de tuin gezet. We hebben er ook meteen een onderhoudsset bij genomen waardoor we drie dagen lang een schone en frisse jacuzzi tot onze beschikking hadden. Mijn vriendin vond het helemaal geweldig om een eigen jacuzzi te hebben.

jac2

Nadenken over de aanschaf

Eerlijk gezegd vond ik het ook heerlijk om elke dag even in de jacuzzi te bubbelen. Door afgelopen weekend zitten we er aan te denken om een jacuzzi aan te schaffen. Een jacuzzi huren is dus best gevaarlijk want na de verhuurperiode wil je er per se eentje kopen. Voordat we hier serieus over na kunnen denken moeten we eerst bepalen waar we de jacuzzi dan willen plaatsten. Dit kan zowel binnen, in de badkamer, als buiten in de tuin. In de tuin zou hij wel ingegraven moeten worden. We gaan binnenkort maar weer eens langs dat bedrijf In Barneveld om samen met hun een inschatting van de kosten te maken. Hieronder heb ik nog een aantal foto’s van de jacuzzi geplaatst. Ik kan het iedereen aanraden om eens een jacuzzi te huren of te kopen.

jac1