F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Een eigen hoekje in de slaapkamer

dressingtable

Iedere morgen hetzelfde liedje, je komt uit de douche en wil je make up en je haar netjes doen. Weer die spiegel in de badkamer beslagen waardoor je niet veel ziet. Met deze kaptafel ben je daar voorgoed vanaf, in de slaapkamer je eigen hoekje met een mooie grote spiegel om op je gemak je haar en make up te doen. Creëer je eigen plekje, de kaptafel past zowel in een modern als klassiek interieur.

Kaptafel

Compacte kaptafel met uittreklade

Als je net wakker bent wil je op je gemak even bij kunnen komen tijdens de verzorging van je haar of tijdens het opmaken. Met de tafel met uittreklade zijn altijd al je penselen, kwasten, oogschaduw of andere stijl benodigdheden netjes bij elkaar opgeruimd. Nooit zoeken naar hetgeen je op dat moment nodig hebt, de spiegel kun je zowel horizontaal als verticaal monteren boven de kaptafel.

Tafel met een moderne look en witte kleur

Tafel

De neutrale witte kleur zorgt ervoor dat de tafel in ieder gewenst interieur past. Stijlvol uiterlijk met mooie rechte lijnen in combinatie met een stijlvolle afwerking. Grote ruime lades om al je spulletjes altijd netjes en geordend op te ruimen, dit betekent niet meer zoeken als je weinig tijd hebt in de ochtend. Makkelijk te combineren met klassieke meubels of meubels met een Scandinavische look.

Aantrekkelijk geprijsd door onze unieke werkwijze

Omdat we geen dure winkelpanden hebben met verkopers kunnen we de prijzen zeer aantrekkelijk houden voor onze klanten. Een goed team achter de schermen die de klanten op een professionele manier zo goed mogelijk te woord staan en helpen. Altijd bereikbaar per telefoon voor vragen of opmerkingen. Snelle levering van producten omdat deze al in Nederland zijn. Wat je ook bestelt, ieder product wordt met de grootst mogelijke zorg geleverd.