F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Dol op Teak meubels

frankrijk-100-3-uitvoeringen_3841_1_SDol op Teak meubels

 

Ik ben dol op Teak meubels, ik vind het echt prachtig. Ik leerde Teak meubels kennen tijdens een bezoek aan vrienden in Friesland. Ze waren er net gaan wonen en we gingen er een lang weekend heen. Ik had het huis nog niet gezien en toen ik binnenkwam werk ik gelijk overvallen met de Teak meubels. Echt prachtig, ik vroeg gelijk wat dit precies was en waar ze het vandaan hebben gehaald. Teak meubels zijn heel erg uniek en geven gelijk een warme uitstraling. Het is gewoon precies mijn smaak. Het weekend was verder erg gezellig, mijn vriend kan goed opschieten met de man van mijn vriendin, daarom konden we van alles combineren. Zaterdag ochtend gingen ze bijvoorbeeld golfen, waardoor wij gezellig naar een meubel winkel konden gaan en bij konden kletsen. Het is een van mijn beste vriendinnen, dat ze zo ver weg is gaan wonen was in het begin wel even moeilijk. Maar ik merk dat het steeds makkelijk wordt, we bellen geregeld. Maar even een wijntje in de avond zit er niet in, we moeten echt tijd er voor maken. Wat lastig is wanneer we beide druk bezet zijn. Maar we zorgen sowieso altijd wel voor een weekend in het jaar waar we echt bij elkaar zijn. We gaan dit jaar trouwens met z’n vieren op vakantie. Hier heb ik ontzettend veel zin in, het is wel een week, dus hoe dit gaat lopen blijft nog een vraag, maar ik heb er alle vertrouwen in.