F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

De Voorloper, een timmerbedrijf uit Zwolle

Ben je op zoek naar een goed timmerbedrijf Zwolle, dan moet je eens op de website van De Voorloper kijken. Wij waren op zoek naar iemand die ons goed kon helpen met het realiseren van onze wens, een uitbouw aan de woonkamer te maken. Maar onze wens was bij veel bedrijven waar wij een offerte hadden opgevraagd niet te betalen. Bovendien waren de wachttijden bijzonder lang en dat wilden wij niet. Bijna ging onze wens niet door, tot wij van iemand het adres van De Voorloper door kregen. Een zeer vriendelijke man stond ons te woord en niet veel later hadden wij een afspraak gemaakt voor de verbouwing.

Mooie uitbouw

Omdat onze wensen eigenlijk een beetje van de standaard uitbouw afwijkt, waren wij op zoek naar een bedrijf die ons hiermee wilde helpen. Het timmerbedrijf in Zwolle heeft heel erg zijn best gedaan en precies onze wensen uitgevoerd. Nooit kunnen bedenken dat wij een bedrijf zouden vinden die zo mooi werk aflevert en vooral precies volgens onze wensen.

Het resultaat is meer dan mooi, het is geweldig mooi! Elke dag genieten wij nu van de extra ruimte die wij nu in onze woonkamer hebben. Wij zijn dan ook super tevreden over De Voorloper en kunnen iedereen deze aanraden.