F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

De hortensia van mijn oma heeft gezelschap gekregen

De hortensia van mijn oma heeft gezelschap gekregen

Toen mijn oma, enkele jaren geleden, voor het eerst bij mij op bezoek kwam bracht ze een hortensia mee. Ik had de hortensia natuurlijk al wel eens vaker gezien maar was me er nooit bewust van dat dit nu precies de hortensia was. Ik vond, en vind, het een prachtig gebaar van mijn oma. Deze hortensia had ze ergens heel voordelig mee kunnen nemen en zo gingen wij er eigenlijk van uit dat deze plant maar heel kort in onze tuin kon blijven staan. Nu, enkele jaren later, staat de hortensia nog steeds in onze tuin en nog steeds staat deze elk jaar weer in bloei, en dat doet hij echt prachtig. Inmiddels hebben we er een aantal nieuwe hortensia’s naast geplaatst en zo hebben we een groepje hortensia’s staan die elk jaar weer prachtig in bloei staan. Wanneer u op zoek bent naar een plant met een hele stabiele groei, eentje die u in de tuin kunt plaatsen en die elk jaar wat groter wordt, de hortensia zou wel eens de beste keuze kunnen zijn. Deze plant is verkrijgbaar met een verschillende kleur bloei. De meeste in mijn tuin bloeien echt roze, alleen die van mijn oma heeft een blauwachtige kleur, ook echt prachtig. Naast het verschil ik kleur is de hortensia ook verkrijgbaar in verschillende groepen. Zo kunt u kiezen voor de pluim hortensia en de boeren hortensia, dit is de meest bekende en wordt ook wel de gewone hortensia genoemd. Wanneer u een nieuwe hortensia plant wenst te bestellen dan kan ik u zeker aanraden om eens een kijkje te nemen op deze website. Hier vindt u een uitgebreid aanbod van verschillende planten en allemaal tegen erg nette prijzen en ook vind u hier nog vele andere planten.