F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Bloempotten van Elho op het bordes

Bloempotten van Elho op het bordes

 

Ik ben gezegend met een vriendin met enorm groene vingers, heel anders dan mijn vorige vriendinnen. Geen van die vrouwen had ook maar iets op met tuinieren, waren sowieso niet zo erg bezig met de natuur en met buiten. Ik vond het wel leuk en verfrissend toen ik deze meid, mijn huidige vriendin, leerde kennen. Op onze dates zijn we ook telkens wandelingen gaan maken en dergelijke, trokken we echt naar buiten. Ik heb gemerkt dat ik het zelf ook leuk vind om in de tuin te rommelen, maar mijn vriendin neemt er nog steeds het voortouw in – ik ben nog lerende, om het zo maar te zeggen dan. Binnenkort is zij jarig en ik wilde echt even goed uitpakken voor d’r, wilde haar iets speciaals cadeau doen. Geen wonder dat ik dan na ga denken over iets dat te maken heeft met de tuin en het tuinieren zelf. Ik kwam uit op de bloempotten van Elho, omdat mijn vriendin weleens terloops heeft opgemerkt dat ze dat zulk mooi spul vond. Het is grappig, want het is me helemaal niet zo bijgebleven, maar toen ik laatst op tuinier websites keek kwam ik Elho toch tegen en herkende ik het, herinnerde ik me dat mijn vriendin er een opmerking over had gemaakt. Ik schafte dus enkele Elho bloempotten aan, die nog best een fortuin kosten als je het zo bekijkt althans. Die drie potten kunnen mooi op het bordes staan!