F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Bij Different Doors de leukste openslaande deuren vinden

Bij Different Doors de leukste openslaande deuren vinden

 

223400868_640

Mijn vrouw heeft mij wel vaker gezegd dat het niet eens tijd zou worden als wij nieuwe deuren zouden bestellen voor onze uitbouw. Helaas is het tot op heden nog niet goed gelukt omdat ik nog steeds niet de juiste bedrijf heb gevonden die ik ervoor kan vertrouwen door ervoor te zorgen dat ik de deuren zou krijgen die ik hebben wil. Nu heb ik via het internet Different Doors gevonden waarbij ik gelijk een goed gevoel erbij heb gekregen en ik me geen zorgen meer hoef te maken dat het niet is geworden hoe dat ik het hebben wil. Samen met een medewerker van Different Doors werd er netjes voor gezorgd dat alles werd opgemeten en gekeken wat de mogelijkheden waren om het voor mekaar te krijgen. Nu enkele dagen later hebben we diverse offertes binnen gekregen van hun en vond ik de offerte met de openslaande deuren toch het leukst. Mijn vrouw vond inderdaad ook de openslaande deuren het leukste en we zijn er gelijk mee aan de slag gegaan om te kijken hoe lang het zou duren als we de deuren laten plaatsen. Tot onze verbazing kon het dezelfde week nog geregeld worden zodat we niet lang hoefde te wachten op de deuren en dat we zonder problemen het werk bleven doen waar we mee bezig waren. Nu dat ik de betaling de deur uit heb gedaan werd het de volgende dag ontvangen waardoor er dezelfde dag nog een bevestiging de deur uit ging waarbij de bezorging al onderweg was met de deuren die we hadden besteld. Bij Different Doors hoefde wel gelukkig ook geen zorgen meer te maken dat het te lang zou duren maar dat we dezelfde week nog konden genieten van de deuren die we hebben besteld.