F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Ballonnen bedrukken met logo

Na jarenlang thuis op kinderen uit de buurt te hebben opgepast, heb ik van mijn hobby eindelijk mijn werk kunnen maken. Ik heb de nodige diploma’s behaald, en een leuk pand gevonden waar ik een kinderdagverblijf ga openen. Na een paar maanden flink lopen klussen en de nodige meubels te hebben gekocht is het bijna zover om mijn pand te openen, Ik had inmiddels al heel veel inschrijvingen gekregen, maar ik neem nog geen kind aan nadat de open dag is geweest, dan kunnen de ouders met kinderen zelf komen kijken of ze hier hun kindje willen achter laten. Om de boel wat op te vrolijken laat ik ballonnen bedrukken met de logo van mijn bedrijfje. Altijd leuk, en de kindjes mogen de ballonnen na afloop mee naar huis nemen. Via de site van Maxilia laat ik meerdere ballonnen bedrukken, in alle soorten en maten en ook in verschillende kleuren. 21963_rode-ballonnen-bedrukken

De open dag

Eindelijk is het dan zover en ik kan de deuren van mijn kinderdagverblijf voor de open dag openen. Ben benieuwd hoe druk het gaat worden, de eerste mensen met kinderen stonden al voor de deur te wachten, dat beloofd wat. De open dag was van tien uur ’s ochtends tot drie uur in de middag, en het is van het begin tot het einde enorm druk geweest. De kindjes die mee waren vermaakten zich prima met al het speelgoed, terwijl de ouders de ruimtes aan het bekijken waren. Mijn twee collega’s die ik inmiddels heb aangenomen waren druk met de kindjes, daar hadden we geen omkijken meer naar. 21965_tilda